Travl weekend for Kaduuz Racing!

DSC_8001

Pinsen er netop overstået, med alt hvad der hørte sig til af fuglefløjt og solskin, og under den gule teltdug hos Kaduuz Racing, blev det en weekend ved fronten! Der skulle køres tre forskellige løb, på lige så mange dage, og det blev et sandt overflødighedshorn af gule cykler, højt humør og holdånd, så der næsten kunne deles ud af det!

Lørdag var der OB-DM i Kejserdalen, hvor Kim Alex Olsen og Hasse Lorentzen repræsenterede teamet i A-klassen. Kim har valgt at stille op imod de unge løver i den stærkeste klasse, selvom han godt kunne køre med i +50-klassen, og de unge skulle få nok at se til, mod den rutinerede sølvræv. Kim kom nemlig først afsted i første heat, og førte næsten hele heatet, inden han desværre sprang for langt, og måtte trække sig til sidst. Han sluttede dog stadig i top 5, imod kørere der ellers normalt huserer i A-DM! Hasse sluttede lige bag ham, og bliver bedre og bedre kørende, på sin nye RM-Z450!

Søndag drejede det sig så om A-DM i Roskilde, hvor næste angrebskæde rykkede ind under teltdugen. Rasmus Johansen skulle i ilden i MX1-klassen, og det gjorde han virkelig godt. Efter flere intense dueller, der gav det store publikum noget for pengene, kunne Rasmus konstatere, at han havde arbejdet sig fremad i tabellen, med tre afdelinger tilbage. Det samme gjorde sig gældende for Thomas Rasmussen i MX2, der kæmpede bravt, med to solide opkørsler i de to heat. Både Jonas Håstrup og Jonas Alex Olsen, gav desuden hvad de havde, i henholdsvis 125cc og MX2. Solen skinnede over Hedeland, og der var mange der kiggede forbi teltet! Mere af den slags!

Gense DRs livesending fra DM her: https://www.dr.dk/tv/se/dm-motocross/-/dm-motocross-2-afdeling

Mandag var der så indbudt til Pinseløb i Næstved, hvor 50-års jubilæet for det traditionsrige løb, så fem mand høj fra den gule armé, tørne ud i tre forskellige klasser. Jonas Håstrup var klar til en dag mere i sadlen, og han gav, sammen med resten af det store B-maxi felt, publikum en oplevelse at tage med videre! Rasmus Johansen og Thomas Rasmussen var klar i A-klassen, hvor Rasmus var så tæt på podiet man overhovedet kunne være, imens Thomas fik en god portion løbstræning. Til slut var Hasse Lorentzen og teamchef, Ronnie Stormly, på pletten i Classic-klassen. Hasse på en RM250, og Ronnie på sin gule Twinshock RM400. Og det endte som endnu en succeshistorie, da Hasse vandt to ud af tre heat, imens Ronnie endte på podiet.

Se vores video fra Pinseløbet her: https://www.facebook.com/kaduuz/videos/1650870501676781/

En travl weekend, men også en, der bød på mangt et herligt minde. Tak til alle der kiggede forbi, heppede og blev til en sludder! Gode minder med motocross, det er hvad vi samlet på!